Loading Events
This event has passed.

Division B Club Leadership Training (round 2)

Date: Sat Feb 17/18

Time: Reg 9:30 am  Program 10:00 am – 1:30 pm

Location: Lutheran Church of the Good Shephard 40 Holmes St Red Deer

Cost: $10.00

Register: https://www.surveymonkey.com/r/SMRS9ZT

For more information please contact: Joan Petruk, DTM divisionb@d99tm.org

Agenda:

9:30
Registration
10:00am
Opening and logistics
Joan Petruk DTM
10 minutes
Roles and Problem Solving
10:10
President and VP Education
Dave Cartledge DTM
20 minutes
10:30
VP Membership and VP PR
Doug MacDormand DTM
20 minutes
10:50
Secretary, Treasurer and Sgt at Arms
Doug Thompson DTM
20 minutes
11:10
Breakout sessions
Dave, Doug & Doug
30 minutes
11:30
Break and networking
30 minutes
12:00
Enhancing Evaluations
Christine Fernie DTM
60 minutes
1:00pm
Introduction to pathways
TBD
20 minutes
1:20
Questions, problem solving & feedback
Joan Petruk DTM
10 minutes
1:30
Adjourn
​If any of the presenters can not make it to this training, please let us all know so we can make alternative arrangements.​